Και την κούπα ξανά, φέρε στον Πειραιά!

Η μεγάλη στιγμή της σεζόν είναι εδώ. Ο Ολυμπιακός δίνει το «παρών» στον μεγάλο τελικό του Final-4 της Ευρωλίγκας και είναι έτοιμος να κοντραριστεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με απώτερο στόχο την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου στον ουρανό της «Zalgirio Arena» η οποία θα υποδεχτεί 7.000 «ερυθρόλευκους» οπαδούς επίσης έτοιμους για πόλεμο στην εξέδρα! Τζάμπολ στις 20:00.

Μετά την σπουδαία νίκη-πρόκριση επί της Μονακό (76-62) στον ημιτελικό της Παρασκευής (19/5), ο Θρύλος θέλει να ολοκληρώσει τη δουλειά και να στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης. Θέλει να γράψει ξανά ιστορία και να πιεί νερό από την πηγή του Κάουνας, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Θέλει να κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης και να «κλέψει» το στέμμα από τη Ρεάλ για ακόμα μία φορά. Αλλά αυτή τη φορά στον απόλυτο τελικό, δέκα χρόνια μετά το έπος του Λονδίνου όπου προπονητής ήταν και τότε ο Γιώργος Μπαρτζώκας!

Ο Ολυμπιακός οφείλει να παίξει ξανά το μπάσκετ που ξέρει και θαυμάζει όλη η Ευρώπη από την αρχή της σεζόν. Έτσι θα κάνει περήφανο ξανά τον κόσμο του και θα ανέβει ξανά στην κορυφή της Ευρώπης! Ξέρει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να κερδίσει. Γιατί πολύ απλά σέβεται και δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο. Εν προκειμένω ούτε την Ρεάλ...

ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΕ!