Αυτοί σφυρίζουν στο Final-4 του Κάουνας

Βαλίτσες για το Final-4 του Κάουνας θα αρχίσει σιγά-σιγά να ετοιμάζει ο Ολυμπιακός μετά το ματς του Σαββάτου (13/5) με τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ για τον πρώτο ημιτελικό των πλέι-οφ της Basket League. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν το 1-0 επί της ομάδας της Θεσσαλονίκης και μετά να προετοιμαστούν κατάλληλα για το 12ο Final-4 της ιστορίας τους, το οποίο αρχίζει την επόμενη Παρασκευή (19/5).

Η Ευρωλίγκα, από την πλευρά της, έκανε γνωστούς τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τα παιχνίδια της ημιτελικής και τελικής φάσης. Δηλαδή το Ολυμπιακός-Μονακό και το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ, τον μικρό τελικό και φυσικά τον μεγάλο τελικό, στον οποίο ελπίζουμε να φτάσει ο Θρύλος και να κατακτήσει την κούπα!

Συγκεκριμένα, οι οκτώ διαιτητές που θα σφυρίξουν το φετινό Final-4 είναι οι Ντιφαλά (Γαλλία), Τόμισλαβ Χορντόβ (Κροατία), Όλεγκς Λάτισεφς (Ρωσία), Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία), Αν Πάντερ (Γερμανία), Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία) και Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία).

Όσον αφορά τις τριάδες των ημιτελικών, αυτές θα γίνουν γνωστές μία ημέρα πριν από τις δύο αναμετρήσεις. Δηλαδή την Πέμπτη (18/5).