Πάνοπλoς ο Θρύλος για το 2-0 απέναντι στη Φενέρ (video)

Με στόχο τη δεύτερη νίκη ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει απόψε και πάλι στο ΣΕΦ την Φενερμπαχτσέ για τα play off της Ευρωλίγκας. Χτες, για δεύτερη φορά, η Παρτιζάν έσπασε την έδρα της Ρεάλ. Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από μεγάλης έκτασης επεισόδια που αναμένεται να οδηγήσουν σε σοβαρές τιμωρίες παικτών.

«Συγχαρητήρια παιδιά, ήταν το πρώτο, πολύ σημαντικό βήμα. Το παιχνίδι της Παρασκευής θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Οπότε ετοιμαστείτε πνευματικά, προετοιμαστείτε».

Αυτά ήταν τα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά το τέλος του πρώτου αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και Φενερμπαχτσέ στο ΣΕΦ.

Πάνοπλοι οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται ξανά, απόψε στις 21:30 τους Τούρκους και θέλουν με μια δεύτερη νίκη να φτάσουν μια ανάσα από το Final Four του Κάουνας.

Στη Μαδρίτη, πριν τα άνευ προηγουμένου επεισόδια μεταξύ των παικτών της Ρεάλ και της Παρτιζάν, οι Σέρβοι είχαν προλάβει να βάλουν 95 πόντους σε 38 λεπτά και να «κλειδώσουν» το δεύτερο συνεχόμενο μπρέικ. Πρωταγωνιστής ο Ντάντε Έξουμ με 19 πόντους, με τον Ζακ Λεντέι να προσθέτει άλλους 15.

Το θέμα πλέον είναι οι τιμωρίες που θα επιβάλει το πειθαρχικό όργανο της Euroleague στους παίκτες και κατά πόσο θα επηρεαστεί η ομάδα που θα περάσει στο Final Four.

Στο άλλο χθεσινό ματς, η Μονακό επικράτησε 86-74 της Μακάμπι και ισοφάρισε σε 1-1, προτού η σειρά μεταφερθεί στο Ισραήλ.

Για τα play off της Basket League, το Περιστέρι χρειάστηκε δύο παρατάσεις για να επικρατήσει 113-99 της ΑΕΚ και να προκριθεί στα ημιτελικά. Εκεί, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Πηγή: Megatv.com