Για το 2-0 στο «καυτό» και κατάμεστο ΣΕΦ!

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για μία νέα «μάχη». Είναι έτοιμος για να πλησιάσει ακόμη πιο κοντά στον μεγάλο του στόχο. Είναι έτοιμος να κάνει το 2-0 επί τη Φενέρμπαχτσε στη σειρά των πλέι-οφ της Ευρωλίγκας, στο δρόμο για το Final-4 του Κάουνας! Τζάμπολ στις 21:30 στο κατάμεστο και «φλεγόμενο» για άλλη μία φορά ΣΕΦ!

Η αρμάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι... ποτισμένη με ψυχολογία μετά το 1-0, αλλά κρατά και χαμηλά την... μπάλα. Κι αυτό διότι το αποψινό ματς αναμένεται να είναι πιο δύσκολο, καθώς η Φενέρ θα είναι πιο διαβασμένη μετά την ήττα της το βράδυ της Τετάρτης. Ο Θρύλος θα σεβαστεί εκ νέου την αντίπαλό του, αλλά δεν θα τη φοβηθεί. Είναι καλύτερη ομάδα αγωνιστικά και μένει να το δείξει ξανά, νικώντας και πάλι τους Τούρκους για να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα στη σειρά.

Με πάθος, μαχητικό πνεύμα και ώθηση από τον «ερυθρόλευκο» κόσμο στην εξέδρα, ο Θρύλος είναι έτοιμος για ακόμη μία μεγάλη βραδιά στο Φαληρικό κλειστό. Είναι έτοιμος να βγει και να δώσει και πάλι το κάτι παραπάνω στο παρκέ, μπροστά στον υπέροχο λαό του, ο οποίος θα τον στηρίξει «μέχρι τέλους» για το 2-0 επί της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη και για να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στο Final-4 του Κάουνας.

Πάμε Θρύλε!