Ρίχνεται στη «μάχη» των play off κόντρα στη Φενέρ ο Ολυμπιακός (video)

Στην Ευρωλίγκα ξεκινά η σειρά του Ολυμπιακού με τη Φενέρ για μια θέση στο Final 4. Εχθές Παρτίζαν και Μακάμπι έσπασαν την έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μονακό, αποκτώντας προβάδισμα.

Το Κάουνας αχνοφαίνεται στον ορίζοντα. Αλλά για να φτάσει εκεί ο Ολυμπιακός και να διεκδικήσει το τρόπαιο της Ευρωλίγκας, πρέπει να αξιοποιήσει το πλεονέκτημα έδρας στα play off και να αποκλείσει τη Φενερμπαχτσέ.

Η σειρά αρχίζει σήμερα στο κατάμεστο ΣΕΦ και ο Ολυμπιακός δείχνει έτοιμος να κάνει αυτό που ξέρει ότι πρέπει να κάνει.

Ο Κέβιν Πάντερ ζυγίζει τον Γιαμπουσέλε και με τη λήξη του αγώνα εκτελεί. Η μπάλα μπαίνει, η Παρτιζάν «σπάει» με το καλημέρα των play off την έδρα της Ρεάλ νικώντας με 89-87 και γίνεται αυτή το φαβορί τώρα για πρόκριση στο Final 4.

«Έπρεπε να μείνω σταθερός. Οι συμπαίκτες μου έβγαλαν υπέροχες φάσεις. Ήθελα να εστιάσω στους ελεύθερους συμπαίκτες μου και να κυκλοφορήσω την μπάλα.», δήλωσε ο Κέβιν Πάντερ.

Μπρέικ έκανε και η Μακάμπι, πιο εύκολα από την Παρτιζάν. Νίκησε μέσα στο Μονακό με 79-67, με τον Μπάλντγουιν να τελειώνει τον αγώνα με 20 πόντους, κι έχει πια τον πρώτο λόγο για πρόκριση στο Final 4.

Στο ΝΒΑ βγήκε το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών των play off στη δυτική περιφέρεια. Οι Νάγκετς με τον Μάρεϊ να σκοράρει 35 πόντους και τον Γιόκιτς άλλους 28 νίκησαν τους Τίμπεργουλβς με 112-109, τους απέκλεισαν με 4-1 νίκες και θα παίξουν στη συνέχεια με τους Σανς.

Η ομάδα του Φίνιξ νίκησε τους Κλίπερς με 136-130 και τους απέκλεισε με 4-1 νίκες επίσης, καθώς ο «δαιμονισμένος» Μπούκερ έβαλε 47 πόντους και ο Ντουράντ πρόσθεσε άλλους 31.

Πήγη: megatvcom