Για το «διπλό» και την πρόκριση στο Αλεξάνδρειο!

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος ρίχνεται ξανά ο Ολυμπιακός, δύο ημέρες μετά τη νίκη με 97-73 επί του Άρη και το 1-0 στην προημιτελική σειρά της Basket League. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν και σήμερα (22/4) την ομάδα της Θεσσαλονίκης, έχοντας ως στόχο να φύγουν νικητές από το Αλεξάνδρειο και να κάνουν το 2-0, το οποίο θα τους δώσει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ. Τζάμπολ στις 16:00.

O Θρύλος καλείται να εμφανιστεί για άλλη μία φορά σοβαρός, πειθαρχημένος και προσηλωμένος στον στόχο του απέναντι στους «κίτρινους», ώστε να πάρει την πρόκριση και να ξεμπερδεύει, μιας και ακολουθούν οι δύο μεγάλες «μάχες» με τη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ για τα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας, την ερχόμενη Τετάρτη (26/8) και την ερχόμενη Παρασκευή (28/8).

Θυμίζουμε ότι ο Αϊζάια Κάνααν δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο υπόλοιπο της Basket League, λόγω του ορίου που υπάρχει στους ξένους και είχε ως αποτέλεσμα να... κοπεί «αναγκαστικά» ο Αμερικανός γκαρντ από τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Κάτι που σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί και πάλι.