Το «φλεγόμενο» ΣΕΦ, θα τον στείλει στο Κάουνας!

Η επιστροφή του Ολυμπιακού στην Α1, στη μετά «μέχρι τέλους» εποχή, είναι εκκωφαντική. Οι Πειραιώτες σαρώνουν τους τίτλους, σημειώνουν ρεκόρ και συνεχίζουν να γράφουν ιστορία, βάζοντας πλώρη να κατακτήσει το πρωτάθλημα Ευρώπης στο Κάουνας.

Πλέον οι Πειριαώτες περιμένουν απόψε το βράδυ να μάθουν ποια ομάδα θα βρουν στον δρόμο τους προς το Final 4 του Κάουνας έχοντας το αβαντάζ της έδρας, με την παράδοση να είναι στο πλευρό τους.

Το ΣΕΦ, λοιπόν, ήταν συνεχώς γεμάτο τη φετινή σεζόν και έγιναν ουκ ολίγα «sold out» με τους φίλους του Ολυμπιακού να δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Και στα Playoffs η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα χρειαστεί όσο τίποτα τη φωνή του «έκτου παίκτη» της ώστε να ξεπεράσει όποιο εμπόδιο παρουσιαστεί.

Ο Ολυμπιακός λειτουργεί ιδανικά τα τελευταία δύο χρόνια. Από το πρώτο ματς της «μετά Σπανούλη» εποχής κόντρα στην Μπασκόνια μέχρι το τελευταίο… ξανά κόντρα στην Μπασκόνια η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αποπνέει πάνω από όλα υγεία.

Πλέον είναι στο χέρι της να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής. Τα εμπόδια θα είναι δύσκολα, όμως εφόσον οι Πειραιώτες αποδώσουν όπως οι ίδιοι ξέρουν καλύτερα από τον καθένα, δεν έχουν να φοβούνται τίποτα και κανέναν!