Δεν υπάρχει «αγγαρεία», πάρτε και την ΑΕΚ!

Είναι σαφείς οι συνθήκες του σημερινού ματς του Ολυμπιακού, με την νίκη. Μόνο νίκη και το αήττητο είναι ο στόχος, μόνο καλή και μεστή εμφάνιση, ο άλλος στόχος. Μόνο σοβαρή εμφάνιση, ο πιο σημαντικός στόχος, κατά την ταπεινή μας άποψη και από τη νίκη καθαυτή. Απλώς θεωρούμε ότι αν ο Ολυμπιακός είναι ΣΟΒΑΡΟΣ θα νικήσει. Δεν θα έχει πρόβλημα να νικήσει την ΑΕΚ στα Λιόσια και να πάρει αυτό που θέλει. Αυτή είναι η ουσία… Ο Ολυμπιακός κινείται στον «αστερισμό» των πλέι οφ της Ευρωλίγκας, αλλά σήμερα έχει πρωτάθλημα.

Πρέπει σήμερα άπαντες να μπουν στο παρκέ και να τονίσουν ότι δεν έχουν μπει να κάνουν ΑΓΓΑΡΕΙΑ. Αυτή η λέξη δεν ταιριάζει στον Ολυμπιακό. Και είναι πραγματικότητα, ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει δείξει ακόμη τέτοια σημάδια. Λέμε ακόμη, γιατί δεν μπορούμε να προβλέψουμε το μέλλον. Και δεν θέλουμε. Αλλά ευχόμαστε ότι δεν θα χρειαστεί να κάνουμε ξανά τέτοια συζήτηση. Πόσο μάλλον για τον λάθος λόγο, για να αρνητικό.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη για να κάνουν το 22/22 και να κλείσουν την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αήττητοι.

Σήμερα το απόγευμα, ο Ολυμπιακός οφείλει να δείξει ότι μπαίνει στο παρκέ του Λιοσίωνγια να νικήσει και μόνο. Να παίξει με το μυαλό του εκεί. Αν του «βγει» να κάνει μια «προπόνηση» καλή στο σημερινό ματς, ενόψει Ευρωλίγκα, καλώς. Αλλά στόχος είναι η ΣΟΒΑΡΗ εμφάνιση και η νίκη. Και μετά θα δούμε Μπασκόνια