Τα παιχνίδια που γουστάρει ο ΜακΚίσικ!

Η μεγάλη μέρα έφτασε! Ο Θρύλος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, για την 32η αγωνιστικής της Euroleague. Οι παλμοί ανεβαίνουν…

Ο Θρύλος ψάχνει μια ακόμη νίκη την 13η νίκη κόντρα στον «αιώνιο» πελάτη. Είναι από αυτά τα παιχνίδια που δίνουν έξτρα κίνητρο στους παίκτες. Βλέπετε, γεμάτα γήπεδα, ένταση, πάθος… Είναι υψηλές οι απαιτήσεις για τέτοιου είδους ματς.

Παιχνίδια που «χτίζουν» χαρακτήρες και ξεχωρίζουν παίκτες. Ένας από τους παίκτες που… τρελαίνεται για να παίζει «αιώνια» ντέρμπι, είναι ο Σακίλ ΜακΚίσικ. Ο δυναμικός περιφερειακός του Θρύλου, γουστάρει τα ματς με τον Παναθηναϊκό και έχει πραγματοποιήσει τις πιο σπουδαίες του εμφανίσεις με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, σε τέτοιου είδους ντέρμπι.

Ο ΜακΚίσικ, κάνει «ζημιά» στον ΠΑΟ σε κάθε ματς. Παίκτης με τεράστια ενέργεια και πάθος ο ΜακΚίσικ. Παίκτης που αντλεί ενέργεια και κίνητρο από παιχνίδια τόσο μεγάλων προσδοκιών και υψηλών απαιτήσεων. Ο «Σακ» είναι έτοιμος να κάνει και σήμερα μια ακόμη μεγάλη εμφάνιση κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο. Ζει για αυτά τα παιχνίδια. Είναι το… ψωμάκι του. Γουστάρει τα «αιώνια» ντέρμπι ο ΜακΚίσικ!