«Διαβολοβδομάδα» ιδανική για να στείλει μήνυμα κυριαρχίας!

Χαλάρωση; Άλλοι. Οι… τελευταίοι ίσως. Ο Ολυμπιακός, όχι. Ο Ολυμπιακός δεν την ξέρει τη λέξη. Δεν την ξέρει την έννοια. Είναι στα… κόκκινα! Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μία σημαντική δυσκολία να ξεπεράσει. Βιλερμπάν την Τετάρτη, Παναθηναϊκό την Παρασκευή. Με 2/2 στέλνει ηχηρό μήνυμα κυριαρχίας!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ την Βιλερμπάν, για να εδραιώσει την κυριαρχία του και να κλειδώσει και μαθηματικά το πλεονέκτημα έδρας στα φετινά play-offs της  Ευρωλίγκα. Ματς, το οποίο εφόσον καταφέρει να πάρει, κάνει πραγματική δήλωση υπεροχής και κυριαρχίας, θέλοντας επίσης να πάρει την «άτυπη» ρεβάνς του πρώτου γύρου και ήττα στο Αστροβάλ. Αν ο Ολυμπιακός περάσει, θα έχει κάνει μεγάλο βήμα. Θα έχει πάρει σημαντικό προβάδισμα. Στις 22/11 (αύριο Τρίτη) και στις 21:05 το τζάμπολ του μεγάλου ματς.

Επίσης, αμέσως μετά, ξανά στο ΣΕΦ, για να… γονατίσει τον πελάτη για τις 12+1 νίκες. Ο Ολυμπιακός, μετά την Παρτιζάν, πρέπει να φτιάξει σερί στο ΣΕΦ και τα δύο ματς του δίνουν μοναδική ευκαιρία να το κάνει.

Πάμε, γερά Θρύλε, για το 2/2!