Αποστολή στο Βελιγράδι, φουλ για το «διπλό»!

Η ώρα για άλλο ένα «καυτό» ματς Ευρωλίγκας έφτασε! Ο Ολυμπιακός είναι εδώ και έτοιμος να διεκδικήσει άλλο ένα διπλό, στην κορυφαία μπασκετική διασυλλογική διοργάνωση, στην οποία μέχρι στιγμής τα πηγαίνει πολύ καλά! Μπροστά του στέκεται η σκληροτράχηλη Παρτιζάν! Απέναντι στους Σέρβους, στις 21:00, ο Θρύλος θέλει να κάνει άλλο ένα διπλό στην Ευρωλίγκα!

Οι Πειραιώτες θα παραταχθούν δίχως τον Γιώργο Μπαρτζώκα που δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στη Σερβία λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί, με τον Χρήστο Παππά να αναλαμβάνει χρέη πρώτου προπονητή.

Στα αγωνιστικά ο Ολυμπιακός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα έχοντας πάρει 13 παίκτες στην αποστολή του και λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης θα αποφασιστεί ποιος θα μείνει εκτός δωδεκάδας. Από την άλλη πλευρά, η Παρτίζαν δεν αντιμετωπίζει ούτε εκείνη προβλήματα όντας μάλιστα και ξεκούραστη καθώς έχει να παίξει από τις 16 Μαρτίου.

Ασχέτως του ποιοι αγωνιστούν, ο Ολυμπιακός διατηρεί πρωταρχικό του στόχο, έναν μονάχα: Το να συνεχίσει με νίκη και να φύγει από την έδρα της Παρτιζάν με ακόμη ένα διπλό! Με ακόμη μία επιτυχία, η οποία θα του εξασφαλίσει από τώρα το πλεονέκτημα έδρας και θα τον εδραιώσει για τα καλά στην κορυφή της βαθμολογίας. Ολυμπιακός ξέρει το επίπεδο δυσκολίας της Ευρωλίγκας, αλλά συνεχίζει να παλεύει για να πάει ψηλά και να δείξει ότι έχει κάνει σωστά βήματα, τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να επανέλθει στα γνωστά, υψηλά του στάνταρ.

ΠΑΜΕ!