Με κεκτημένη ταχύτητα στo Mιλάνο

Η τελική ευθεία για τη φετινή κανονική περίοδο της EuroLeague έχει, ήδη, ξεκινήσει. Εννιά αγωνιστικές πριν από το τέλος, η μάχη θα κορυφωθεί για τη διαμόρφωση της πρώτης οκτάδας, που θα συνεχίσει στα πλέι-οφ.

Ενάμιση μήνα, μέχρι να ολοκληρωθεί η πρώτη φάση και ο Ολυμπιακός οδηγεί την κούρσα, πλησιάζοντας πρώτος απ' όλους το όριο των 19 νικών, που δίνει εισιτήριο για τους "8" και διατηρώντας το προβάδισμα να μπουν στα πλέι-οφ με πλεονέκτημα έδρας. Με βάση την έως τώρα πορεία τους, το ρεκόρ τους, τη φόρμα τους και το πρόγραμμα τους, οι "ερυθρόλευκοι" μοιάζει απίθανο να μη βρίσκονται στην πρώτη τετράδα.

Αφού πέρασε αλώβητος και από την Ισπανία την προηγούμενη εβδομάδα, ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Ιταλία με σκοπό να διατηρήσει την κορυφή στην Euroleague.

Σήμερα (Πέμπτη 2/2) και ώρα 14:30 το μεσημέρι, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα αναχωρούν από το «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό το Μιλάνο. Εκεί θα αντιμετωπίσουν τις Αρμάνι στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής με σκοπό να διευρύνουν το νικηφόρο σερί.