Κάθε παιχνίδι και ένας διαφορετικός πρωταγωνιστής

Ο Ολυμπιακός, η ομάδα που καταργεί τη λογική και τη… θεωρία. Η 16η νίκη, πολύ σημαντική από κάθε άποψη, στην EuroLeague ήρθε με MVP τον Μιχάλη Λούντζη, θεωρητικά δωδέκατο παίκτη της ομάδας, πολλές φορές και εκτός ρόστερ.

Ναι, μόνο που μιλάμε για την κορυφαία αυτή τη στιγμή ομάδα στην διοργάνωση, που κάθε φορά επιφυλλάσσει και μια ωραία έκπληξη στο κοινό της.

 Ο 24χρονος γκαρντ ήταν ο παίκτης, που εν τέλει έκανε τη διαφορά, καλύπτοντας ιδανικά το κενό του Κώστα Σλούκα και συνεχίζοντας από κει που σταμάτησε στην Κωνσταντινούπολη.

Στην Πόλη, τα είχε κάνει όλα στην εντέλεια, εκτός του σκοραρίσματος. Εναντίον της Εφές, ήταν συγκλονιστικός τελειώνοντας το παιχνίδι με 13 πόντους (3/3 τρίποντα) 7 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 18 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Όλα ρεκόρ καριέρας στην EuroLeague, μαζί με το χρόνο συμμετοχής του (19':02'').

Όταν βλέπεις τον 12ο παίκτη της ομάδας να διαθέτει αυτή την ποιότητα, να παίζει μπάσκετ με τέτοιο αγωνιστικό θράσος και να δείχνει απόλυτα έτοιμος, είναι ένα σημάδι πως ο φετινός Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα. Δείχνει το βάθος στο ρόστερ, αλλά και το ομαδικό κλίμα που κυριαρχεί στην ομάδα, το οποίο βγάζει απόλυτη μπασκετική υγεία και απολαμβάνεις να το βλέπεις σε κάθε  παιχνίδι.