Η «χρυσή» ευκαιρία του Θρύλου!

Ένα δυνατό ματς έχει να δώσει απόψε (21:00) ο Ολυμπιακός, με αντίπαλο την Αρμάνι Μιλάνο στο «καυτό» ΣΕΦ. Μετά το επιβλητικό και ισοπεδωτικό «διπλό» επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν φυσικά τη νίκη στην αποψινή «μάχη» για τους Ιταλούς, ώστε να συνεχίσουν να κυριαρχούν στη φετινή Ευρωλίγκα, αλλά και για να κάνουν ακόμη ένα «δώρο» στον κόσμο, που αναμένεται να γεμίσει και πάλι το Φαληρικό γήπεδο.

Ξέχωρα από όλα αυτά, ο Θρύλος έχει μία «χρυσή» ευκαιρία μπροστά του! Ποια είναι αυτή; Να «πατήσει» κορυφή στην Ευρωλίγκα και να εκμεταλλευτεί τις χθεσινές ήττες που έκαναν η Μπασκόνια, η Μπαρτσελόνα και η Μονακό, οι οποίες «έπεσαν» στο 11-6. Έτσι, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει ένα έξτρα κίνητρο για το αποψινό παιχνίδι, το οποίο αναμένεται δύσκολο κόντρα σε μία ποιοτική ομάδα όπως είναι η Αρμάνι.

Ο Ολυμπιακός καλείται να παίξει με την ίδια ενέργεια και την ίδια συγκέντρωση, όπως έκανε και στο ΟΑΚΑ. Μόνο έτσι θα συνεχίσει με νίκη στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και θα κάνει το 11-6, για να ισοβαθμήσει στην πρώτη θέση με άλλες τρεις ή τέσσερις ομάδες, εφόσον κερδίσει και η Ρεάλ την Μακάμπι.