Νικήστε τον Παναθηναϊκό...

Η μεγάλη ώρα έφτασε και το «αιώνιο» ντέρμπι είναι εδώ! Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απόψε (21:00) στο ΟΑΚΑ, κόντρα στον ανεβασμένο Παναθηναϊκό, έχοντας ως το «διπλό» και τη συνέχεια του νικηφόρου σερί που «τρέχει» με τον «αιώνιο» αντίπαλό του. Η νίκη στο ματς της 16ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας αποτελεί μονόδρομος για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι προέρχονται από δύο διαδοχικές ήττες απέναντι σε Βιλερμπάν και Ερυθρό Αστέρα.

Ο Θρύλος αναμένεται να έχει δύσκολο έργο κόντρα στους «πράσινους», καθώς πολύ δύσκολα θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί ο Σάσα Βεζένκοβ, του οποίου η συμμετοχή θα κριθεί στο πρωινό χαλάρωμα της Παρασκευής. Όπως και να ‘χει, όποτε ο Ολυμπιακός παίζει με τον ΠΑΟ «αφηνιάζει», με αποτέλεσμα να έχει αναπτυχθεί... πελατειακή σχέση στα τελευταία ματς.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει ένα ακόμη «διπλό» στο ΟΑΚΑ, για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο μία άκρως επιτυχημένη χρονιά, η οποία τα είχε όλα. Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Σούπερ Καπ και φυσικά Final-4 στην Ευρωλίγκα! Ωστόσο, είχε και πολλά γλέντια επί του Παναθηναϊκού και ευελπιστεί να έχει ένα ακόμη απόψε, στις 21:00!

Θρύλε, γέρα!