Θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για τον Ντόρσεϊ!

Ελεύθερος και... ωραίος κυκλοφορεί εδώ και μερικά 24ωρα ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, έπειτα από την πρόωρη λύση της συνεργασίας του με τους Ντάλας Μάβερικς. Ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού αναζήτησε την τύχη του στο NBA και θα συνεχίσει να την αναζητά για μερικά 24ωρα ακόμη μέχρι να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για ένα καλό συμβόλαιο. Εφόσον δεν το βρει, η επιστροφή του στην Ευρώπη και την Ευρωλίγκα είναι δεδομένη, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει ήδη προετοιμάσει έδαφος για να τον ντύσει ξανά στα «ερυθρόλευκα».

Ο Θρύλος θέλει να φέρει τον Ντόρσεϊ και πάλι στο λιμάνι. Είναι σαφές. Την ίδια ώρα, ωστόσο έχει ισχυρό ανταγωνισμό για την υπογραφή του διεθνούς γκαρντ, ο οποίος έχει προτεραιότητα την παραμονή του στο μαγικό κόσμο του NBA. Βέβαια, ο ίδιος σίγουρα θα θυμάται τις στιγμές που έζησε στην περσινή του χρονιά του στον Ολυμπιακό. Κατέκτησε το νταμπλ, έφτασε στο Final-4 της Ευρωλίγκας και λίγο έλειψε να διεκδικήσει και το τρόπαιο... Ίσως όλα αυτά να παίξουν το ρόλο τους...

Ο Ολυμπιακός θα παλέψει κόντρα σε όλους και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για τον Ντόρσεϊ. Θα συναγωνιστεί ξανά ομάδες με τριπλάσια μπάτζετ, όπως η Μονακό, η Φενέρμπαχτσε και όχι μόνο... Και ευελπιστεί στο τέλος να κερδίσει και να ολοκληρώσει το «παζλ» με τον πιο επιτυχημένο και ιδανικό τρόπο.