Χάνει το ματς με την Καρδίτσα o Πάπας

Στο πρωτάθλημα και στο εκτός έδρας ματς της Τρίτης (27/12) με την Καρδίτσα στρέφει την προσοχή του ο Ολυμπιακός μετά το ατυχές αποτέλεσμα με τον Ερυθρό Αστέρα. Οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν στο «δέκα στα δέκα» στη Basket League, όμως θα αγωνιστούν χωρίς τον Τζορτζ Πάπας, λόγω τιμωρίας του ομογενή γκαρντ.

Συγκεκριμένα, ο Πάπας τιμωρήθηκε με ποινή μίας αγωνιστικής και χρηματικό πρόστιμο από τον Αθλητικό Δικαστή για την έντονη «μονομαχία» που είχε με τον Νίκο Τσιακμά στο πρόσφατο ματς με τον ΠΑΟΚ. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθούν αμφότεροι με «ντισκαλιφιέ», αλλά και να τιμωρηθούν, καθώς παρόμοια ποινή επιβλήθηκε και στον γκαρντ των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά η απόφαση:

«Επιβάλλεται στον ΤΖΩΡΤΖ – ΠΙΤΕΡ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ καλαθοσφαιριστή της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ α) για υβριστική συμπεριφορά, ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ευρώ και β) για ανάρμοστη συμπεριφορά, χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΙΤΩΝ 2004 – ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 10-12-2022.

Στον Ν. ΤΣΙΑΚΜΑ, καλαθοσφαιριστή της ως άνω ΚΑΕ ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ευρώ για υβριστική συμπεριφορά, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που διεξήχθη στις 10-12-2022».