Όταν πιάνει ρυθμό οφείλει να τους ισοπεδώνει!

Άριστα σε όλα πήρε ο Ολυμπιακός στην επιβλητική νίκη επί της Παρτιζάν στο ΣΕΦ. Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν σούπερ μπάσκετ, σκυλίσια άμυνα και έπιασαν τρομερό ρυθμό στο παιχνίδι, για να «ρεφάρουν» μετά τις δύο διαδοχικές ήττες από Μονακό και Βαλένθια με εντυπωσιακό τρόπο. Το ξέσπασμα του Θρύλου πάνω στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράνοβιτς έδειξε πως η ομάδα δεν το έβαλε κάτω, σηκώθηκε κατευθείαν και έπαιξε για να διαλύσει τους «ασπρόμαυρους».

Έτσι πρέπει να παίζει ο Ολυμπιακός. Με οδηγό το πάθος του Λαρεντζάκη για να βγει η άμυνα. Ειδικά όταν πιάνει ρυθμό, όχι μόνο οφείλει να κερδίζει, αλλά πρέπει τους ισοπεδώνει. Όπως έκανε και χθες το βράδυ κόντρα στην Παρτιζάν, που αποτέλεσε το «θύμα» του. Το ΣΕΦ πρέπει να είναι «κάστρο», όπως ήταν και πέρσι, ενώ οι δύο ήττες πρέπει να «σβηστούν» από τον Θρύλο, που οφείλει να παίζει με το «μαχαίρι» στα... δόντια. Όπως εχτές.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν έδειξε την παραμικρή χαλάρωση, ακόμη και όταν η διαφορά ξεπερνούσε για ώρα τους 20 πόντους. Ήταν προσεκτική και σωστή τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση, σούταρε καλά, έφευγε γρήγορα στο τρανζίσιον και έκανε τις καλύτερες επιλογές, για να σαρώσει την Παρτιζάν με μπασετάρα! Ο Ολυμπιακός απλά έπαιξε αυτό που ξέρει και μπορεί. Έτσι πρέπει να τους ισοπεδώνει, δίχως να καταθέτει τη ψυχή του, όπως έκανε στα τρία «διπλά» στην Ισπανία.