Ξανά στην Ισπανία, για να πετύχει ότι και στη Βαρκελώνη!

Ξανά για την Ισπανία ταξιδεύει σήμερα, Τρίτη (18/10) ο Ολυμπιακός, που έχει μπροστά του διπλή αγωνιστική υποχρέωση στην Ευρωλίγκα, απέναντι σε δύο δυνατές ομάδες. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους και «πετούν» απευθείας για Μαδρίτη, ενόψει του πρώτου και πολύ σοβαρού «τεστ» κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, την Τετάρτη. Έπειτα θα ακολουθήσει το δεύτερο και εξίσου σημαντικό ματς κόντρα στην Μπασκόνια, την Παρασκευή.

Ο Θρύλος θα μεταβεί στην Ισπανία με στόχο να δείξει ότι μόνο τυχαία δεν πήρε ένα τόσο σπουδαίο «διπλό» στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» επί της Μπαρτσελόνα, στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να φτάσει σε ακόμη ένα μεγάλο κατόρθωμα, μιας και έχει την ευκαιρία να ταράξει ξανά τα νερά της Ευρώπης κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Μία «διαβολοβδομάδα» στην Ευρωλίγκα, όπου ο Ολυμπιακός έχει την προσοχή του εκεί, αλλά και την ευκαιρία να δείξει το πόσο δυνατή ομάδα είναι και φέτος μέσα στο παρκέ, σημειώνοντας κι άλλες μεγάλες νίκες, τις οποίες θα χρειαστεί για να φτάσει ψηλά και δη στο Final-4.