Ουόκαπ: «Έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση φέτος» (video)

Ο Τόμας Ουόκαπ έχει ξεκινήσει… ζεστός και τη φετινή σεζόν με τα πρώτα φιλικά του Ολυμπιακού και σε δηλώσεις του στο κανάλι της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, δήλωσε ότι φέτος νιώθει ακόμα πιο άνετος και γεμάτος αυτοπεποίθηση και φορά που μπαίνει στο παρκέ με τα ερυθρόλευκα.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν. Είμαι ενθουσιασμένος με το πως κυλά η προετοιμασία. Οι καινούργιοι παίκτες είναι σπουδαίοι, είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικοί και θεωρώ πως αυτό είναι το πρώτο 'κουτάκι' που πρέπει να τσεκάρουμε. Εκτός αυτών, όλοι έχουν καλό χαρακτήρα.

Τώρα περιμένουμε την υπόλοιπη ομάδα να επιστρέψει. Είμαι ενθουσιασμένος που θα ενταχθούν και θα συνεργαστούμε σε αυτό που ήδη χτίζουμε. Όλοι είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτό», είπε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα του Θρύλου.

Για τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί στις φιλικές αναμετρήσεις των «ερυθρολεύκων»: «Είμαι χαρούμενος εδώ που βρίσκομαι. Θέλω να συνεχίσω να 'χτίζω' και να προοδεύω. Είναι πάντα πιο εύκολο να επιστρέφεις σε ένα μέρος για δεύτερη χρονιά. Νιώθω πολύ πιο άνετα και έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Γενικά είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν και ανυπομονώ να δω πως θα πάει».