Βεζένκοβ: «Ο Ολυμπιακός είναι η προτεραιότητα μου»

Χωρίς νίκη στον όμιλο της Τιφλίδας στην πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ είναι η Βουλγαρία του Σάσα Βεζένκοβ μετά και την οριακή της ήττα με 91-81 από το Μαυροβούνιο.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού για ένα ακόμα ματς ήταν ο καλύτερος της ομάδας του με 28 πόντους (10/15 σουτ), 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ και συνολικά στην παρθενική του μεγάλη διοργάνωση αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες μετρώντας συνολικά σε τρία ματς 26,7 πόντους με 45% στα τρίποντα και 65% στα δίποντα, 11,3 ριμπάουντ, 2,3 ασίστ και 0,7 κλεψίματα.

Μετά το παιχνίδι με το Μαυροβούνιο ο άσος του Θρύλου σε δηλώσεις του στο «Eurohoops» τόνισε, ότι είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στον Θρύλο και δεν σκέφτεται το ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα, ο Μάικ Μπράουν δήλωσε, ότι οι Σακραμέντο Κινγκς θα κινηθούν για τον Σάσα το καλοκαίρι του 2023. Και ο Βεζένκοβ απάντησε, σε ερώτηση που δέχθηκε: «Θα είναι μία μεγάλη σεζόν, με την προτεραιότητα να είναι στην ομάδα μου, τον Ολυμπιακό. Η μοναδική μου σκέψη είναι να παραμείνω συγκεντρωμένος και υγιής και μετά, θα δούμε. Το επόμενο καλοκαίρι απέχει 10, μήνες ας μείνω υγιής και θα δούμε».