Οι σημαντικές απουσίες και το «πρέπει» για νέους πρωταγωνιστές!

Οριστικά χωρίς τους Σλούκα και Φαλ θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ (1/4, 21:00),  για την τελευταία του αγωνιστική υποχρέωση στην κανονική περίοδο της Euroleague. Οι «ερυθρόλευκοι» θα στερηθούν τις υπηρεσίες των δύο «πυλώνων» τους, όμως θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη και να «κλειδώσουν» την 3η θέση της βαθμολογίας, παραμένοντας «ζωντανοί» και για την 2η θέση.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Από τη «μάχη» με την Μπαρτσελόνα, θα απουσιάζει ο «εγκέφαλος» της επίθεσης του Ολυμπιακού, Κώστας Σλούκας, ο οποίος είναι ο καλύτερος πασέρ και ένας από τους καλύτερους σκόρερ της ομάδας, αλλά και ο γίγαντας Φαλ, ο οποίος βαστάει στις… πλάτες του την «ερυθρόλευκη» φροντ-λάιν από την αρχή της σεζόν.

Η απουσία αυτών των δύο, «γεννάει» την ανάγκη για νέους… μπροστάρηδες στη σημερινή αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα. Για παράδειγμα, η απουσία του Φαλ, μεταφέρει στον Μάρτιν το «πρέπει». Το «πρέπει» του να μπει στα… παπούτσια του «κροκόδειλου» του Ολυμπιακού και να καλύψει το κενό του, ενώ και οι Ζαν Σαρλ και Έισι, αναμένεται να πάρουν χρόνο στο «5», ώστε να δώσουν χρήσιμα λεπτά στο ροτέισον του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Στην περιφέρεια, η απουσία του Σλούκα, αναμένεται να δώσει περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες στον Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος πρέπει να παίξει για… δυο στην επίθεση. Επίσης, ο ΜακΚίσικ αναμένεται να πάρει μέρος στο οργανωτικό κομμάτι του Ολυμπιακού απόψε, ενώ και οι Λαρεντζάκης και Ουόκαπ θα χρειαστεί να πάρουν επιθετικές αποφάσεις, σε ένα παιχνίδι που θα λείπει ο παίκτης των 11.4 πόντων και 5.1 ασίστ.

Σημαντικές οι απουσίες του Ολυμπιακού, όμως στο καμίνι ΣΕΦ, κανείς δεν θα περάσει εύκολα. Πάμε για μια Θρυλική νίκη!