«Συναγερμός» στην Μπαρτσελόνα με τον τραυματισμό του Ντέιβις

Την ήτρα γνώρισε η Μπαρτσελόνα από την Μπανταλόνα, με 83-72, όμως το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν ήταν η ήττα, αλλά ο τραυματισμός του Μπράντον Ντέιβις στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης, για να φέρει ακόμα πιο έντονο προβληματισμό στις τάξεις των «μπλαουγκράνα».

Ο δυναμικός σέντερ, τέσσερα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρησης, πήγε να τελειώσει μια φάση με δυναμικό άλμα, όμως μια σύγκρουση στον αέρα με τον Μπιργκάντερ, οδήγησε σε… άτσαλο πέσιμο του σέντερ των Καταλανών στο παρκέ.

Οι γιατροί πήγαν αμέσως πάνω από τον Ντέιβις, ο οποίος αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παρκέ, δείχνοντας να υποφέρει από τον τραυματισμό. Ο σέντερ της Μπαρτσελόνα αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις, οι οποίες θα καθορίσουν το μέγεθος της ζημιάς, λίγες μόνο ημέρες πριν από το παιχνίδι στο ΣΕΦ (1/4).

Ο Γιασικεβίτσιους, μιλώντας για τον τραυματισμό του Ντέιβις, δεν φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος, λέγοντας πως: «Θα πρέπει να περιμένουμε. Αυτή τη στιγμή δείχνει ότι μπορεί να χάσει αρκετό διάστημα. Αυτή είναι η ζωή».