Ύμνοι Ομπράντοβιτς για τον Θρύλο!

Με πολύ καλά λόγια μίλησε ο Σάσα Ομπράντοβιτς για τους «ερυθρόλεκους», μία ημέρα πριν από το μεγάλο παιχνίδι στην έδρα της Μονακό. Οι Γάλλοι είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τον Ολυμπιακό, στην έδρα τους, και στάζουν… μέλι για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Θέλουν να πάρουν μια… άτυπη ρεβάνς από τους «ερυθρόλευκους» για το ματς στο ΣΕΦ, στο οποίο ο Ολυμπιακός επικράτησε με 86-65 και ο Ομπράντοβιτς δήλωσε πως η ομάδα του είναι έτοιμη για αυτήν την πολύ ωραία πρόκληση.

Ο Σέρβος προπονητής της Μονακό τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις στην Euroleague και πως είναι μια ομάδα που, όταν την αντιμετωπίζεις, απαιτείται προσοχή και σοβαρότητα για σαράντα λεπτά.

«Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που αυτή την στιγμή πραγματοποιεί στην Ευρώπη κορυφαίες εμφανίσεις. Θα είναι μία πολύ ωραία πρόκληση για την ομάδα μας. Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε.

Η ομάδα βελτιώνεται εβδομάδα με την εβδομάδα και παιχνίδι με το παιχνίδι. Εδώ και μερικές εβδομάδες η χημεία της ομάδας έχει βελτιωθεί. Θα πρέπει εμείς να είμαστε έξυπνοι και υπομονετικοί, καθώς δεν γίνεται να νικήσουμε την ελληνική ομάδα από το τέλος της πρώτης περιόδου, αλλά θα πρέπει να παίξουμε σε φουλ ταχύτητα και τα 40 λεπτά του αγώνα», ανέφερε χαρακτηριστικά.