Στόχος το 2/2 στη «διαβολοβδομάδα» με Μπάγερν και Βιλερμπάν

Μια εβδομάδα γεμάτη δράση για τον Θρύλο, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τις Μπάγερν Μονάχου (15/12) και Βιλερμπάν (17/12), με στόχο να πετύχουν δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και να συνεχίσουν την... πολύ καλή πορεία τους και να παραμείνουν στη 3η θέση της βαθμολογίας, συνεχίζοντας να κοιτούν ψηλά.

Ο Ολυμπιακός,για τα παιχνίδια με τις Μπάγερν και Βιλερμπάν, έχει στο μυαλό του τις αναμετρήσεις Άλμπα και Φενερμπαχτσέ, στην «διαβολοβδομάδα» στις 26/10 και 28/10 στο ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει της Άλμπα με 87-83 και της Φενερμπαχτσέ με 67-65 και είχε πάρει δύο πολύ σημαντικές, εντός έδρας, ήττες. Έτσι, θέλει και αυτήν την φορά να πετύχει το 2/2 στην «διαβολοβδομάδα» του ΣΕΦ και να διατηρήσει απόρθητο το κάστρο.

Το... αήττητο ΣΕΦ θα φέρει τον Ολυμπιακό στο 11-5 και σε μια πολύ πλεονεκτική θέση, ενόψει του παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ και έπειτα της διακοπής για τα Χριστούγεννα. Ο Ολυμπιακός θέλει να προσπαθήσει να εδραιωθεί στην 3η θέση.

Ο Θρύλος πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένος 40’ αμυντικά, καθώς είναι και οι δύο πολύ επικίνδυνες ομάδες και να πάει το παιχνίδι στον ρυθμό του, παίζοντας σκληρά και με πολύ μεγάλη ενέργεια.

Με τον κόσμο στο πλευρό του, ο Ολυμπιακός μοιάζει... ασταμάτητος. Σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις ο κόσμος του Ολυμπιακού πρέπει να σταθεί δίπλα στην ομάδα και να δώσει... φτερά στους παίκτες, ώστε να πετύχουν δύο σημαντικές νίκες. Η ομάδα έχει ανάγκη την στήριξη του «ερυθρόλευκου» λαού και ο 6ος παίκτης της ομάδας πρέπει να φωνάξει «παρών», δυναμικά, σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις.