ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming: Μετά από σχεδόν τρία χρόνια, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα αναμετρηθούν σε παιχνίδι πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός τα πηγαίνει εξαιρετικά στην Ευρωλίγκα με ρεκόρ 7-4, ενώ την Παρασκευή επικράτησε της Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο Φάληρο, με 90-73. Εξαιρετική εμφάνιση για τους Πειραιώτες, οι οποίοι σε ότι αφορά στο πρωτάθλημα διατηρούν το απόλυτο 6Χ6.

Ο Παναθηναϊκός έρχεται δύο κολλητές ήττες στη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκα, κόντρα σε Ζαλγκίρις (76-69) και Μπάγερν Μονάχου (81-78). Έτσι συμπλήρωσε πέντε σερί ήττες στην Ευρωλίγκα και το φετινό ρεκόρ του διαμορφώθηκε στο 2-9. Στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στο 5-1, με την τελευταία νίκη (13/11) να έρχεται με… κατοστάρα (100-75) κόντρα στην ΑΕΚ.

Στα αγωνιστικά, για τον Ολυμπιακό αμφίβολος παραμένει ο Λιβιό Ζαν Σαρλ, ενώ για τον Παναθηναϊκό επίσης αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σαντ-Ρος, ενώ οι Φέρελ και Φλόιντ δεν έχουν δηλωθεί στο ρόστερ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στις 19:30 της Δευτέρας, στο Φάληρο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Ντόρσεϊ: «Είμαι έτοιμος για Παναθηναϊκό»

Ανυπομονεί για το παιχνίδι της Δευτέρας ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. «Είμαι έτοιμος για την ατμόσφαιρα. Ξέρω ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και δεν είναι σαν όλα τα άλλα. Έχω ακούσει για τη ατμόσφαιρα και ξέρω πόσο σημαντικό είναι για τους οπαδούς. Πρέπει να προστατεύσουμε την έδρα μας», δήλωσε σχετικά στην κάμερα της Nova.

Για τη νίκη επί της Μακάμπι: «Ήθελα να αντιδράσω. Θέλουμε να υπερασπιστούμε την έδρας μας. Σήμερα μοιράσαμε καλά την μπάλα και μας βγήκε το παιχνίδι. Πάντα θέλεις να κερδίζεις την προηγούμενη ομάδα σου, είναι όμως περισσότερο το προηγούμενο παιχνίδι, που το είχαμε αλλά στο τέλος το παρατήσαμε. Πρέπει να κερδίζουμε και εκτός έδρας, δεν το έχουμε βρει ακόμα και θα το προσπαθήσουμε την επόμενη εβδομάδα».

Για τη Εθνική: «Δεν έχω ακούσει κάτι. Φυσικά και θέλω να παίξω στην Εθνική, αλλά είμαι αφοσιωμένος στα επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Λαρεντζάκης: «Χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας»

Για το ντέρμπι της Δευτέρας (22/11, 19:30) με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος δήλωσε πως η ομάδα έχει τεράστιο κίνητρο για νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, έχει δουλέψει πολύ και είναι έτοιμη για το παιχνίδι.

Επίσης, έκανε… κάλεσμα στον κόσμο να είναι στο πλάι της ομάδας και να τη στηρίξει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, δίνοντας βροντερό «παρών».

«Καλησπέρα σε όλους!

Προερχόμαστε από μια ακόμη δύσκολη εβδομάδα, η οποία ουσιαστικά θα ολοκληρωθεί για εμάς αύριο (22/11) με το ντέρμπι στο ΣΕΦ.

Κατά τη γνώμη μου ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό είναι από τους πιο κρίσιμους και σίγουρα εκείνος με τον μεγαλύτερο συντελεστή δυσκολίας, συγκριτικά με όσους έχουμε δώσει μέχρι τώρα στην Stoiximan Basket League. Και αυτό γιατί θεωρώ πως σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμά του θα κρίνει το πλεονέκτημα έδρας.

Προηγήθηκε η διπλή εβδομάδας της Ευρωλίγκας, όπου είχαμε απολογισμό μια ήττα και μια νίκη. Δυστυχώς στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Έφες δεν τα καταφέραμε. Για τριάντα λεπτά ήμασταν πολύ καλοί, όμως, το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό.

Το θετικό, ωστόσο, ήταν ότι ανασυγκροτήσαμε άμεσα τις δυνάμεις μας, πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Μακάμπι, είχαμε σταθερότητα και πήραμε με άνεση τη νίκη. Η συγκεκριμένη νίκη τολμώ να πως μας έδωσε μεγάλη ενέργεια και αυτοπεποίθηση.

Από κει και πέρα, όλοι ξέρουν τι σημαίνει ένας αγώνας Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού. Το κίνητρο για τη νίκη είναι τεράστιο. Έχουμε καλή ψυχολογία, έχουμε δουλέψει πολύ, έχουμε καλό ρόστερ και θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι.

Όλα αυτά βέβαια θα πρέπει να τα αποδείξουμε στο παρκέ.

Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος μας θα δώσει βροντερό ‘παρών’, για να μας στηρίξει και να μας δώσει ώθηση, όπως κάνει άλλωστε σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια. Χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας, για τον επιπλέον λόγο πως έχουν σημαντική συμβολή στο ότι έχουμε καταφέρει να διατηρήσουμε αήττητη την έδρα μας».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |