Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε...

Ο Θρύλος αν και το πάλεψε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα ήταν καλύτερη από την ισπανική ομάδα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα όμως στο τέλος δεν κατάφερε να πανηγυρίσει.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα τα έδωσαν όλα και στις δύο πλευρές του γηπέδου, όμως κάποια τρίποντα της Ρεάλ δεν τους επέτρεψαν να πάρουν τη νίκη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά άστοχες ειδικά από τη γραμμή του τριπόντου. Οι άμυνες ήταν σκληρές και δεν επέτρεπαν να ανοίξει ο ρυθμός, ενώ και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τρόπους να τρέξουν.

Το φτωχό 12-12 της πρώτης περιόδου δείχνει ότι τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Ρεάλ ήθελαν να παίξουν δυνατά και να κρατήσουν χαμηλά τον αντίπαλο.

Στη δεύτερη περίοδο ο Θρύλος με ένα ξέσπασμα κατάφερε να πάρει μία διαφορά 8 πόντων η οποία όμως εξανεμίστηκε γρήγορα, αφού οι «Μερένχες» σε λίγα μόλις λεπτά κατάφερε να επανέλθει και μάλιστα να προηγηθεί με 31-30 στο τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και με σκληρή άμυνα κατάφερε να περιορίσει τη Ρεάλ και να σκοράρει συνεχόμενα καλάθια με τον Μάρτιν. Η διαφορά έφτασε και πάλι στους 8 πόντους (51-43), όμως κάπου εκεί ξεκίνησε ένα μεγάλο πάρτι τριών πόντων για την ομάδα του Πάμπλο Λάσο η οποία έφτασε να κερδίζει και με 7.

Κάπου εκεί ήρθε η ώρα του Κώστα Σλούκα ο οποίος πέτυχε 8 από τους 18 πόντους του Ολυμπιακού στην τέταρτη περίοδο και οδήγησε το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί αν και βρέθηκε να χάνει ο Θρύλος, επέστρεψε και πήρε και πάλι το προβάδισμα. 

Ένα τρίποντο του Γιουλ όμως λίγα δευτερόλεπτα πριν από το τέλος ήταν αυτό που έδωσε φτερά σστα πόδια των παικτών της Ρεάλ και κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. 

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας είναι την Τετάρτη (23/12) εκτός έδρας απέναντι στην Φενέρ η οποία δείχνει να ψάχνει τα πατήματα της στη φετινή διοργάνωση.