Διπλή "επιστροφή"

Ευχάριστα τα μηνύματα από το ιατρικό δελτίο των πρωταθλητών Ελλάδας αναφορικά με τα προβλήματα που υπήρχαν τις προηγούμενες ημέρες. Με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να βλέπει στην προπόνηση της Τρίτης να συμμετέχουν κανονικά τόσο ο Βασίλης Σπανούλης όσο και ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Θυμίζουμε ότι ο πρώτος είχε ενοχλήσεις από ένα οστικό οίδημα, ενώ ο δεύτερος ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα.

Αμφότεροι, πάντως, είναι καλά πλέον και θα αγωνιστούν στην αυριανή (17:30) αναμέτρηση με το Ρέθυμνο στο ΣΕΦ. Το ίδιο ισχύει και με τον Ιωάννη Παπαπέτρου που κι εκείνος προπονήθηκε χωρίς προβλήματα. Γι' αυτό που υπάρχουν ορισμένα ερωτηματικά είναι ο Ντάνιελ Χάκετ.

Ο Ιταλός γκαρντ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αφού το περασμένο Σάββατο υποβλήθηκε σε επέμβαση στο μεσαίο δάχτυλο του αριστερού του χεριού. Ιατρικά είναι καλά, αλλά η απόφαση για τη συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, λίγη ώρα πριν το ματς με το Ρέθυμνο στο ΣΕΦ. Αντίθετα απών θα είναι ο Γιώργος Πρίντεζης που συνεχίζει τη θεραπεία του.