Μην δίνετε δικαιώματα με ξενύχτια

Η ομάδα ακόμα προσπαθεί να βρει μια αγωνιστική σταθερότητα, ο κόσμος έχει γίνει σεναριογράφος και λογιστής, ψάχνοντας τα σενάρια πρόκρισης με βάση τον νόμο των πιθανοτήτων, τον οποίο πολλές φορές βέβαια έχει καταφέρει να ανατρέψει αυτή η ομάδα.

Έχουμε, όμως και άλλα «θέματα» προς επίλυση. Φαίνεται πως ορισμένοι αθλητές μας δεν έχουν καταλάβει που βρίσκονται και πολύ χειρότερα, δεν συμμερίζονται την αγωνία του κόσμου για την πορεία της ομάδας, αλλά και για την πρόκριση που πρέπει να διεκδικήσει, μέχρι την τελευταία πιθανότητα, την Παρασκευή με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ… Με την ΤΣΣΚΑ παίζουμε την Παρασκευή… όχι οικογενειακό διπλό… Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται να έχει πάει η ώρα κοντά 5 τα ξημερώματα και κάποιοι από εσάς να είναι ακόμα έξω… Τι έγινε ρε παλικάρια; Γλεντούσατε για την εμφάνιση απέναντι στον Απόλλων Πατρών;

Το κακό είναι ότι κάποιοι έβγαλαν και φωτογραφίες… Σας είδε κόσμος αρκετός. Αλλά εμείς επειδή είμαστε με πάνω από όλα την ομάδα, απλά το επισημαίνουμε. Απλά όχι αύριο-μεθαύριο για την εικόνα ορισμένων να λέμε ότι για όλα… φταίει ο Σφαιρόπουλος.