"Τυφλώνονται" στο ΟΑΚΑ! (video)

Μάλλον σε αυτό το γήπεδο κάτι παθαίνουν οι διαιτητές! Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση... Όπως έγινε απόψε στο ματς με την ΑΕΚ. Έμεναν 73 δευτερόλεπτα για το φινάλε με τον Γουίλιαμς του ΠΑΟ να κάνει βήματα.

Τρία, τέσσερα, χάθηκε το μέτρημα... Μπροστά στα μάτια των διαιτητών. Πιο φανερή παράβαση δεν υπήρχε. Αλλά παραδόξως κανείς από τη διαιτητική τριάδα δεν είδε την παράβαση, αλλά το φάουλ που ακολούθησε.

Παράβαση που έβγαζε μάτια! Αλλά ούτε ο Αναστόπουλος, ούτε ο Καρακατσούνης, ούτε ο Ανδρικόπουλος δεν είδαν αυτό που έγινε 1:13 πριν το τέλος! Περίεργο, εεε;;; Με το σκορ στο 72-71 για τον ΠΑΟ και νωρίτερα να υπάρχουν συνεχόμενες εναλλαγές στο σκορ, με το προβάδισμα να αλλάζει... χέρια από φάση σε φάση.

Εξάλλου, μετά το "διπλό" του Ολυμπιακού σε Αλεξάνδρειο και Πάτρα, το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας το πήρε ο Θρύλος. Αφήστε το ματσάκι να παιχθεί, δώστε την παράβαση και ό,τι γίνει από εκεί και πέρα...

Αλλά, όχι, στο ΟΑΚΑ δεν σφυρίζεται τίποτα εις βάρος του ΠΑΟ. Εδώ ανακάλυψαν πριν από μερικά χρόνια το απίστευτο, το non call! Τι να λέμε τώρα...