Ξανά ο "σφαγέας" της Μόσχας!

"Πάγωσαν" στον Ολυμπιακό όταν άκουσαν τα ονόματα των τριών διαιτητών, που ορίστηκαν να διευθύνουν την αυριανή αναμέτρηση, στη Μόσχα, με τη Χίμκι, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Top-16 της Euroleague!

Συγκεκριμένα, οι "ερυθρόλευκοι"... χαλάστηκαν με τον έναν εκ των τριών ρέφερι, συμπτωματικά μ' αυτόν που θα είναι πρώτος διαιτητής στο αυριανό παιχνίδι στη Ρωσία, τον Ισπανό Ντάνιελ Ιερεθουέλο!

Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο, ο οποίος είχε στερήσει ουσιαστικά από τον Ολυμπιακό το δικαίωμα να φύγει νικητής από τη Μόσχα κόντρα στην πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ, τον περασμένο Φεβρουάριο, στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής του α' γύρου του Top-16 της Euroleague.

Τότε, που οι "ερυθρόλευκοι" -παρά τις απουσίες τους- όχι μόνο είχαν... κοιτάξει στα μάτια τους Ρώσους, αλλά θα μπορούσαν να έχουν φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα, αν τους άφηναν οι διαιτητές και κυρίως ο "σφαγέας της Μόσχας", ο Ισπανός Ντάνιελ Ιερεθουέλο! Τελικά οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν ηττηθεί με 96-89, με την ΤΣΣΚΑ να κάνει ρεκόρ σε κερδισμένες ελεύθερες βολές!

Αυτόν τον άνθρωπο, λοιπόν, ο Ολυμπιακός τον ξανασυντάει στον δρόμο του, στο πιο δύσκολο, αλλά και πιο καθοριστικό παιχνίδι του για την πρόκριση στα play off της διοργάνωσης! Συμπτωματικά, στην ίδια πόλη, τη Μόσχα, με τον Ιερεθουέλο να κάνει πράξη το γνωστό μότο "Ο δολοφόνος γυρίζει πάντα στον τόπο του εγκλήματος"!..

Ας ελπίσουμε ο Ισπανός να μην αποδειχθεί ξανά το ίδιο... καθοριστικός για το τελικό αποτέλεσμα και ο Ολυμπιακός να καταφέρει να πανηγυρίσει στη Μόσχα, στη δεύτερη επίσκεψή του εκεί στη φετινή σεζόν, την πολυπόθητη νίκη...

Για τη ιστορία, οι άλλοι δύο διαιτητές που θα σφυρίξουν στο αυριανό παιχνίδι με τη Χίμκι, μαζί με τον Ιερεθουέλο, είναι οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία) και Τόμισλαβ Χόρντοφ (Κροατία).