Πέντε πόντους στο... κεφάλι! Τουλάχιστον!

Πανέτοιμος είναι ο Ολυμπιακός να βάλει ένα τέλος στη μικρή παρένθεση των αρνητικών αποτελεσμάτων, τα οποία "σημάδεψαν" τις προσπάθειες του στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του Top-16 της Euroleague και με νίκη κόντρα στον ΠΑΟ, απόψε (25/01, 19:00 - LIVE στο redking.gr) στο ΣΕΦ, να βάλει... πλώρη για τα play off του πρωταθλήματος της Basket League έχοντας το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας χρειάζονται νίκη με τουλάχιστον πέντε πόντους διαφορά απέναντι στους "πράσινους", καθώς είχαν ηττηθεί στο ΟΑΚΑ με 73-69, προκειμένου να κατακτήσουν την 1η θέση στην κανονική περίοδο.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος περιμένει να δει την αντίδραση των παικτών του μετά τις τελευταίες "αναιμικές" εμφανίσεις τους κόντρα σε Μπάμπεργκ και Ζαλγκίρις στην Euroleague, άπαντες ωστόσο, στο "στρατόπεδο" του Ολυμπιακού γνωρίζουν πολύ καλά ότι το αποψινό ντέρμπι είναι "ειδικών συνθηκών" κι εκτός από τις μπασκετικές δυνατότητες παίζουν μεγάλο ρόλο το πάθος, η αποφασιστικότητα και η ψυχή!

Ο "πύρινος" κόσμος του Θρύλου, φυσικά, θα είναι στις επάλξεις, καθώς οι εξέδρες στο ΣΕΦ θα είναι κατάμεστες μετά το sold out που έγινε, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να έχει επιστήσει την προσοχή σε όλους, ώστε ν' αποφευχθεί το παραμικρό έκτρωπο, το οποίο θα μπορούσε να... χρησιμοποιηθεί από την "απέναντι" πλευρά ως πρόσχημα για την δημιουργία εντυπώσεων εις βάρος των "ερυθρόλευκων".

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες της ομάδας, καθώς χθες προπονήθηκαν άπαντες, δεν θα χρησιμοποίησει ωστόσο, ούτε τον Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος έμεινε εκτός ρόστερ Α1, ούτε τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος δεν θα μπορούσε ν' αγωνιστεί σ' ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι έχοντας κάνει μόλις... μιάμιση προπόνηση.

Πάμε γερά, Θρύλε, με ψυχή, πάθος και τον κόσμο σου να δίνει τον ρυθμό από την εξέδρα, δεν υπάρχει κανένας... ΠΑΟ να σου αντισταθεί!