Με... αντίπαλο την Κούμπαν

Κάθε ημέρα που περνάει και τα δεδομένα αλλάζουν σε ό,τι αφορά τον Κώστα Παπανικολάου. Το σίγουρο είναι ένα. Ο παίκτης έμεινε ελεύθερος από τους Ντένβερ Νάγκετς και μάλλον γυρίζει στην Ευρώπη. Δεν υπάρχει κάτι από το ΝΒΑ που να μπορεί να τον κρατήσει στην άλλη όχθη του Ατλαντικού στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Από την άλλη, το νέο δεδομένο σε σχέση με ό,τι ακούγονταν χθες για το θέμα είναι πως έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι και η Λοκομοτίβ Κουμπάν. Η ρωσική ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ενδιαφέρεται για τον "Παπ" και έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Το γεγονός ότι δεν έχει τόσο μεγάλο ρόστερ με ποιοτικούς παίκτες και πως θα μπορούσε να δώσει στον διεθνή φόργουορντ αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Κι από την άλλη, ο Ολυμπιακός είναι πάντα μέσα στο... κόλπο για τον Παπανικολάου. Διότι μπορεί ο Θρύλος να έχει γεμάτο ρόστερ και να μην είναι και τόσο εύκολο να ξαναμπεί ο Κώστας στο σχήμα του Θρύλου, αλλά όταν υπάρχει η δυνατότητα για τις δύο πλευρές να συνεργαστούν και πάλι –και το έδαφος είναι πρόσφορο- τότε δεν μπορείς να πει όχι σε αυτό το ενδεχόμενο (σ.σ.: αυτό αφορά και τις δύο πλευρές).

Μην ξεχνάμε ότι η Μπαρτσελόνα έχει τη δυνατότητα να κάνει ισόποση προσφορά στον "Παπ" με αυτή που θα δεχθεί από μια άλλη ομάδα, για να τον πείσει να φορέσει τη φανέλα της ξανά, ενώ και ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ενδιαφέρον για να συνεργαστεί με τον διεθνή φόργουορντ.