Η σωστή νοοτροπία για την κορυφή!

Η ήττα από την Μπάμπεργκ είναι ένα αποτέλεσμα που σίγουρα έχει πειράξει τους παίκτες, τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, τη διοίκηση, τον κόσμο του Ολυμπιακού. Αλλά μπορεί ένα αρνητικό αποτέλεσμα να δίνει αισιοδοξία για το αύριο; Ναι, μπορεί...

Αυτό που έγινε στο τελευταίο 15λεπτο του ματς, όταν ο Θρύλος πήγε να κάνει την ανατροπή της δεκαετίας από το -24 (31-55), δείχνει ότι αυτή η ομάδα είναι ικανή για τα πάντα. Και μέσα σε μια χρονιά θα υπάρξουν στραβά βράδια. Όταν τίποτα δεν θα πηγαίνει καλά.

Διότι στα πρώτα 25 λεπτά ο Ολυμπιακός ήταν πολύ κακός, αλλά δεν του πήγε τίποτα. Αντίθετα όλα κύλησαν ευνοϊκά για την Μπάμπεργκ. Αλλά μετά ξεκίνησε η αντεπίθεση και οι πρωταθλητές Ελλάδας κατάφεραν να φτάσουν στο -2 (72-74)! Αυτό λέει πάρα πολλά!

Η ομάδα έχει χαρακτήρα πρωταθλητή, έχει χαρακτήρα νικητή, αλλά στο ματς με την γερμανική ομάδα όλα πήγαν ανάποδα. Συμβαίνει αυτό. Και είναι σίγουρο πως στη συνέχεια, ο Θρύλος θα την "ισοφαρίσει" αυτή την απώλεια στο ΣΕΦ με ένα "διπλό" που θα έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία και σημασία.

Μια ήττα δεν μπορείς να φρενάρει τα όνειρά μας. Κι αυτά είναι να δούμε τον Ολυμπιακό στο Βερολίνο να σηκώνει την 3η ευρωπαϊκή κούπα σε μια 5ετία! Αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα. Και τον Μάη θα είναι ωραία...