Στη Μόσχα είναι πολύ δυνατή!

Σε ένα ακόμα ματς στη Μόσχα και η Κίμκι εκμεταλλεύτηκε τον παράγοντα έδρα. Έδειξε πως είναι σε θέση να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον όμιλο και πως δεν θα είναι ένας... κομπάρσος, αφήνοντας τις άλλες ομάδες να πρωταγωνιστήσουν. Μακριά από τη ρωσική πρωτεύουσα εμφανίζει αρκετές αδυναμίες, αλλά εκεί ξέρει τι πρέπει να κάνει και κυρίως πώς να το κάνει, για να φτάσει στο στόχο της, δηλαδή να πάρει το... ροζ φύλλο αγώνα.

Το βράδυ της Παρασκευής έκανε το "2 στα 2" στη Μόσχα, επικρατώντας της Λαμποράλ με 76-68. Ίσως και πιο εύκολα από ό,τι μαρτυρά το τελικό σκορ. Με ένα καταπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο, όπου το επί μέρους σκορ ήταν 20-9. Διάστημα που έβαλε τις βάσεις για τη νίκη, αν και είχε δείξει τις διαθέσεις της από την αρχή. Οι Βάσκοι, όμως, είχαν απαντήσεις και το ημίχρονο έληξε ισόπαλο 39-39.

Στο διάστημα από το 20ό έως και το 30ό λεπτό η Κίμκι ήταν το απόλυτο αφεντικό και στην ουσία "κλείδωσε" τη νίκη, κάνοντας στην τελευταία περίοδο σωστή διαχείριση.

Κορυφαίος ο Σβεντ με 24 πόντους, ενώ ο Όγκουστιν από κοντά με 22 είχε επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο. Από την άλλη, η Λαμποράλ δεν είχε κανέναν παίκτη με διψήφιο αριθμό πόντων και αυτό εν τέλει της στοίχησε, καθώς δεν υπήρξε κάποιος να "τρέξει" το σκοράρισμα στα κρίσιμα λεπτά της αναμέτρησης.