Επόμενο θύμα: Μπάμπεργκ

Την τρίτη νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο πλαίσιο του Top-16 της Euroleague θέλει να κατακτήσει απόψε (15/01, 21:45 - LIVE στο redking.gr), στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπάμπεργκ.

Οι "ερυθρόλευκοι", οι οποίοι μετρούν συνολικά φέτος στην Euroleague 10 νίκες στα 12 προηγούμενα παιχνίδια τους συμπεριλαμβανομένης και της Regular Season, είναι σαφώς ανώτεροι και περισσότερο έμπειροι από τους Γερμανούς, με αποτέλεσμα η νίκη απόψε να θεωρείται "μονόδρομος"...

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του πλην, βεβαίως, του Ματ Λοτζέσκι, καθώς ο Βέλγο-Αμερικανός φόργουορντ κάνει... αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι της Basket League με τον ΠΑΟ στις 25 του μηνός.

Ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος να κάνει το 3x3 στο ξεκίνημα του Top-16 και να βάλει στέρεες βάσεις από νωρίς για την πρόκρισή του στα play off της φετινής διοργάνωσης. Στην προσπάθεια τους αυτή, οι παίκτες του κόουτς "Σφαιρό" θα έχουν, για μία ακόμα φορά, ως συμπαραστάτη τους τον λαό του Θρύλου, ο οποίος αναμένεται να δώσει "βροντερό παρών" απόψε στο ΣΕΦ.