Βράβευσαν τον Γιάνγκ

Καλεσμένος στην εκπομπή "Red Euroleague" ήταν ο Πάτρικ Γιάνγκ. Ο Αμερικανός σέντερ μίλησε, αλλά το πιο ενδιαφέρον ήταν η έκπληξη που του ετοίμασαν οι οπαδοί του Θρύλου. Μέλη του forum "redhoops.gr" τον τίμησαν με δύο αντικείμενα. Μια φανέλα που έγραφε "ένας από μας", αλλά και ένα κάδρο με διάφορες φωτογραφίες του.

"Είμαι ήδη καλύτερα"

Ο Αμερικανός σέντερ μίλησε και στην εκπομπή "Red Euroleague" και εξήγησε ότι "Με ενοχλεί που δεν μπορώ να παίξω και ελπίζω να επιστρέψω το δυνατό συντομότερο. Αλλά και μόνο που φοράω πάλι τα ερυθρόλευκα και είμαι μέσα στην ομάδα ξανά, είμαι καλύτερα. Τον πρώτο καιρό ήταν δύσκολα", ενώ για το ματς με τους Γερμανούς σχολίασε πως "Είμαστε πλέον σε ένα άλλο επίπεδο. Είμαι σίγουρος πως και με την Μπάμπεργκ θα κάνουμε το παιχνίδι μας".

Συνέχισε αναφερόμενος στο όμιλο που είναι ο Θρύλος στο TOP-16, αναφέροντας ότι "Είναι ο πιο δύσκολος, αλλά όταν θες να φτάσεις στο Final-4, πρέπει να αρέσκεσαι σε τέτοιες προκλήσεις. Η ΤΣΣΚΑ είναι ο πιο δυνατός αντίπαλος, αλλά ο Ολυμπιακός όταν παίζει όπως πρέπει, δεν έχει να φοβηθεί καμία ομάδα".

Τέλος έκανε αναφορά και στον αντικαταστάτη του, τον Σον Τζέιμς, σημειώνοντας πως "Λογικό να δυσκολευτεί να μπει στο σύστημα του Ολυμπιακού. Το ίδιο συνέβη και με εμένα. Είναι έμπειρος και θα βοηθήσει πολύ την ομάδα".