"Καλή άμυνα και... τρέξιμο"

Εξαιρετική σεζόν φέτος από τον Βαγγέλη Μάντζαρη. Ο πλέι μέικερ του Θρύλου κάνει τη διαφορά, ειδικά στην Euroleague όπου έχει κάνει μεγάλα ματς, τόσο στο ΣΕΦ όσο και μακριά από αυτό. Ο 26χρονος παίκτης του Ολυμπιακού μίλησε για το ματς με την γερμανική ομάδα. Και εξήγησε ότι "Η Μπάμπεργκ χρειάζεται προσοχή. Είναι μία σκληρή ομάδα και το έχει αποδείξει από την πορεία της τόσο στην πρώτη φάση όσο και στην αρχή του TOP-16 της Euroleague. Με την Ρεάλ έχασε στο τελευταίο λεπτό και νίκησε σχετικά εύκολα την Ζαλγκίρις".

Συνέχισε επισημαίνοντας πως "Είμαστε υποψιασμένοι και πρέπει να είμαστε σοβαροί για 40 λεπτά, ώστε να φτάσουμε στη νίκη, που είναι πολύ σημαντική νίκη για την συνέχεια. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Να παίξουμε καλή άμυνα για να μπορέσουμε να τρέξουμε, να σημειώσουμε εύκολα καλάθια και να βρούμε αυτοπεποίθηση στην επίθεση. Αυτό πιστεύω είναι το κλειδί".

Το τεχνικό επιτελείο του Θρύλου έχει μελετήσει καλά τη γερμανική ομάδα. Με τον Μάντζαρη να τονίζει πως "Δεν μετρούν τόσο οι μονάδες της, όσο το σύνολο. Είναι μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα. Έχει καλούς αυτοματισμούς και δουλεύει καλά ως ομάδα. Ναι μεν έχει πολύ καλούς παίκτες, αλλά κάθε μέρα μπορεί να διακριθεί κάποιος διαφορετικός. Διαθέτει πολύ καλό σύνολο", ενώ σε ερώτηση για τον Νίκο Ζήση σχολίασε ότι "Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την Μπάμπεργκ. Είναι ένας πολύ καλός κι έμπειρος παίκτης. Θα είμαστε αντίπαλοι για 40 λεπτά, αλλά ως εκεί.. "