Η πιο "σκληρή" ομάδα!

Για μια ακόμα χρονιά, στα μισά της σεζόν, η Euroleague έκανε την καθιερωμένη δημοσκόπηση αναφορικά με τις ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση και τι μπορεί να κάνουν από εδώ και πέρα! Με την ψηφοφορία να αναδεικνύει τον Ολυμπιακό ως την πιο δύσκολη ομάδα για να αντιμετωπίσει κάποιος. Με ποσοστό 33,33%.

Δηλαδή το 1/3 των τζένεραλ μάνατζερ στη διοργάνωση δεν θέλουν να βρουν απέναντί τους τον Ολυμπιακό, είτε τώρα στο TOP-16, είτε στη συνέχεια, στα πλέι οφ και στο Final-4. Πίσω από τους "ερυθρολεύκους", ακολουθούν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 20,83% και η Φενέρμπαχτσε με 12,50%, όσον αφορά στις τρεις δημοφιλέστερες απαντήσεις στο ερώτημα ποιος είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος.

Από την άλλη πλευρά, το πρώτο ερώτημα που τέθηκε σε όλους τους τζένεραλ μάνατζερ ήταν ποιες είναι οι τέσσερις ομάδες που θα φτάσουν στο Final-4 του Βερολίνου. Με τον Ολυμπιακό να είναι στην 3η θέση της σχετικής ψηφοφορίας. Με ποσοστό 73,91%! Προηγούνται οι Φενέρμπαχτσε και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με 100% και 95,65%, αντίστοιχα. Επιπλέον, "μάχη" έδωσαν Μπαρτσελόνα και Ρεάλ για την 4άδα, με τους Καταλανούς να λαμβάνουν 56,52% και τους Μαδριλένους 52,17%, αντίστοιχα.