9 πόντοι & 2 ασίστ σε 16'

Κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, στο παιχνίδι για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Basket League, έκανε το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό, ο Ντάριους Τζόνσον-Όντομ.

Ο Αμερικανός γκαρντ των πρωταθλητών Ελλάδας αγωνίστηκε συνολικά 16' 04'', καθώς ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε το συγκεκριμένο παιχνίδι ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής με τη νέα του ομάδα ο Όντομ.

Ο 26χρονος περιφερειακός ξεκίνησε κάπως "μουδιασμένα" σκοράροντας τους πρώτους του πόντους με δύο εύστοχες βολές, αλλά αστοχώντας στα δύο πρώτα δίποντα και το πρώτο τρίποντο, που επιχείρησε.

Στο α' ημίχρονο έμεινε στο παρκέ για 7' 23'' μετρώντας 2/2 βολές, 0/2 δίποντα, 0/1 τρίποντα, αλλά και μια ασίστ.

Στην επανάληψη, ο Όντομ ανέβασε την απόδοσή του και τελικά ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 9 πόντους, 2 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ βγάζοντας μπόλικη ενέργεια και στις δύο άκρες του παρκέ, καθώς κατάφερε να παίξει και ορισμένες εξαιρετικές άμυνες κερδίζοντας το χειροκρότημα της εξέδρας, αλλά και την επιβράβευση του κόουτς "Σφαιρό"...

Τα συνολικά στατιστικά του Ντάριους Τζόνσον-Όντομ στο παρθενικό παιχνίδι της καριέρας του με τον Ολυμπιακό ήταν τα εξής:

Χρόνος συμμετοχής: 16' 04''

Πόντοι: 9 (2/2 βολές - 2/6 δίποντα - 1/3 τρίποντα)

Ριμπάουντ: 2 (1 αμυντικό - 1 επιθετικό)

Ασίστ: 2

Κερδισμένα φάουλ: 3

Πόντοι αξιολόγησης: 10