Ποδαρικό... με Απόλλωνα

Έφτασε η ώρα για την πρώτη αγωνιστική υποχρέωση του Ολυμπιακού στο 2016... Οι "ερυθρόλευκοι" υποδέχονται σήμερα (03/01, 12:30 - LIVE στο redking.gr) τον Απόλλωνα Πάτρας, στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League και θέλουν την 11η νίκη τους στην διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την σπουδαία νίκη επί της Μπαρτσελόνα, στο ίδιο γήπεδο, πριν από μόλις πέντε μέρες, στην πρεμιέρα του Top-16 της Euroleague και σήμερα θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του και στην πρώτη αναμέτρησή του στο 2016 για το πρωτάθλημα.

Το μυαλό -κακά τα ψέματα- θα "τρέχει" και στο επικείμενο παιχνίδι με την Λαμποράλ Κούτσα για την 2η αγωνιστική του Top-16, ενώ τα βλέμματα θα πέσουν -και- στον Ντάριους Τζόνσον-Όντομ. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να του δίνει στο ρόστερ την θέση του τραυματία Ματ Λοτζέσκι.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας, εξάλλου, θα στερηθεί των υπηρεσιών του Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος αποφασίστηκε να προφυλαχθεί εξαιτίας μιας διάτασης που τον ταλαιπωρεί από την προπόνηση του Σαββάτου.