Η ομιλία που "έφτιαξε" την ομάδα! (video)

Πολλές φορές, λίγη ώρα πριν το ματς, η ομιλία του προπονητή είναι ικανοί να αλλάξει τα δεδομένα! Κάτι που έκανε με εύστοχο τρόπο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος πριν το τζάμπολ με την Μπαρτσελόνα, στα αποδυτήρια. Λόγια καρδιάς, λόγια εμπνευσμένα, σε μια προσπάθεια να τους περιγράψει το πλάνο νίκης. Κι εκείνοι απλά θα έπρεπε να το εφάρμοζαν!

Αυτό έγινε... Με τον Σφαιρόπουλο να λέει ό,τι έπρεπε και το αποτέλεσμα. Το μάτι των παικτών του Ολυμπιακού "γυάλιζε" από το πρώτο δευτερόλεπτο! Μπήκαν μέσα με ένα στόχο. Να "τελειώσουν" την Μπαρτσελόνα, να μην της αφήσουν να πάρει... ανάσα ούτε δευτερόλεπτο. Με αφοσίωση, πάλεψαν για 40 λεπτά, λες και έπαιζαν σε τελικό Euroleague.

Ας δούμε την ομιλία του Γιάννη Σφαιρόπουλου και το βίντεο από τα αποδυτήρια των πρωταθλητών Ελλάδας, πριν το ματς με την Μπαρτσελόνα, με τον Έλληνα κόουτς να αναφέρει ότι "Το πιο σημαντικό είναι να είναι συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να ξεκινήσετε το παιχνίδι με επιθετική διάθεση. Βάση είναι η άμυνα και η αφοσίωση για 40 λεπτά.

Παλέψτε για κάθε μπάλα και κάντε τα μικρά πράγματα όσο καλύτερα μπορείτε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Τα μικρά πράγματα, οι λεπτομέρειες σε άμυνα και επίθεση. Παλέψτε για κάθε μπάλα, παίξτε ομαδικά, με αφοσίωση για 40 λεπτά".

Πατήστε ΕΔΩ για να παρακολουθήσετε το βίντεο με την εμπνευσμένη ομιλία του Γιάννη Σφαιρόπουλου...