Μια ομάδα με 100 κιλά… καρύδια!

Το έχουμε ξαναγράψει. Όπως φαίνεται θα το γράψουμε πολλές φορές ακόμη. Μέχρι να το εμπεδώσουν κάποιοι. Δεν μασάει αυτός ο Ολυμπιακός. Δεν καταλαβαίνει τίποτα. Καμία δυσκολία. Και πέντε και έξι παίκτες να έχει με τραυματισμό, να μην μπορεί ο Σφαιρόπουλος να κάνει κατάλληλη προετοιμασία, όταν θα πρέπει η ομάδα να είναι όπως πρέπει, θα είναι.

Ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα δεν είχε εύκολο έργο. Κάθε άλλο. Έπρεπε με το «καλημέρα» στον όμιλο, να πάρει το ματς στο ΣΕΦ. Να μην βάλει κι άλλο άγχος στην πλάτη του, μπροστά στη δυσκολία του ομίλου. Η ήττα της ΤΣΣΚΑ από την Κίμκι, πρέπει να πει πολλά σε ΄πολλούς.

Ο Ολυμπιακός του Σφαιρόπουλου το βράδυ της Τρίτης στο κατάμεστο ΣΕΦ απέδειξε ότι είναι μια ομάδα με 100 κιλά… καρύδια. Πως θα βρει τον τρόπο να πάει το ματς εκεί που θέλει, να κάνει αυτά που πρέπει και να πάρει μια μάγκικη νίκη. Όλα τώρα άρχισαν. Απλά όλοι γουστάρουν να βλέπουν αυτή την ψυχή. Να πέφτει ένας και να τον σηκώνουν οι υπόλοιποι. Βλέποντας αυτά τα στοιχεία, έχεις κάθε λόγο να ονειρεύεσαι για ένα καλύτερο μέλλον.

Το… ταμείο, γράφει τον Ολυμπιακό στο 1-0. Όσοι τον… επέλεξαν, καλά να πάθουν.