Αποθέωση στις 02:00 στο ΣΕΦ (video)

Η ώρα ήταν αρκετά προχωρημένη, 02:00, αλλά οι οπαδοί του Ολυμπιακού ήταν εκεί. Στο ΣΕΦ. Και περίμεναν την επιστροφή της αποστολής των πρωταθλητών από το ΟΑΚΑ. Για να αποθεώσουν τον Βασίλη Σπανούλη, τον Γιώργο Πρίντεζη και τους άλλους παίκτες του Θρύλου που νίκησαν για μια ακόμα φορά τον ΠΑΟ στην έδρα του.

Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί παρότι ήταν πολύ αργά έμειναν εκεί κι όταν έφτασε η αποστολή, τα καπνογόνα πήρανε... φωτιά. Η αποθέωση για τον V-Span και την παρέα του δεδομένη. Με την ιαχή «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» να ακούγεται μόλις έκανε το πούλμαν την άφιξή του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας»

Ειδικά για τον αρχηγό, το γνωστό σύνθημα «και ρωτήσανε μια ημέρα...» ακούστηκε πριν καλά-καλά σταθμεύσει το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας από το ΟΑΚΑ. Και η συνέχεια περιλάμβανε το σύνθημα «Όλα τα βαζέλια είναι τάβλα...»

Επίσης, όταν κατέβηκε ο Σπανούλης, εκτός από το σύνθημα που αναφέραμε παραπάνω, όλοι του φώναζαν «Μπράβο ρε Μπιλ», ενώ όταν κατέβηκε ο Πρίντεζης, το «Γιώργο ψυχάρα Ολυμπιακάρα» ήταν αυτό που δόνησε την ατμόσφαιρα! Δείτε και το σχετικό βίντεο από το Redopinion...