"Ο Ολυμπιακός κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια"

Καλεσμένη στο «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Ζωή Δημητράκου. Η φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε για όλα τα θέματα. Για τον Θρύλο και την απόφασή της να επιστρέψει στην Ελλάδα για να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, για το μπάσκετ, αλλά και το μέλλον της και πώς το οραματίζεται!

Με την Ελληνίδα παίκτρια του Ολυμπιακού να ανοίγει την καρδιά της και να αποκαλύπτει και τις επόμενες κινήσεις της. Τονίζοντας πώς ««Δεν μου ταίριαζε το μόντελινγκ και είπα στην συνέχεια ότι θα αφοσιωθώ στο μπάσκετ. Πήγα Γαλλία, Τουρκία, Ρωσία και μετά στην Αμερική. Ο Ολυμπιακός κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια παίζουμε και στο Eurocup, αλλά το επίπεδο είναι ακόμα πολύ χαμηλό στο γυναικείο πρωτάθλημα. Όσον αφορά τα οικονομικά, δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με το ανδρικό μπάσκετ, αλλά είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο για μια γυναίκα.

Άλλα πέντε με έξι χρόνια θα μπορούσα να αγωνίζομαι, αλλά θεωρώ ότι είναι η τελευταία μου χρονιά, γιατί θέλω να κάνω οικογένεια. Έτσι νομίζω. Μου έχει λείψει πολύ η έννοια της οικογένειας, με τόσα χρόνια στο εξωτερικό. Γι’ αυτό έχω πάρει αυτήν την απόφαση. Ωστόσο για τους άνδρες είναι σαφώς πιο εύκολο και να παντρευτείς και να κάνεις οικογένεια.

Έχω σχέση τον τελευταίο χρόνο και είμαι και αρραβωνιασμένη.

Η αλήθεια είναι ότι σαν τις διακοπές στην Ελλάδα, δεν υπάρχει και στην Ουάσινκτον κουράστηκα πάρα πολύ. Έπρεπε να είσαι στο γήπεδο πολλές ώρες, αλλά παρά το γεγονός ότι εμένα μου αρέσει αυτό, αλλά έπρεπε να κάθεσαι εκεί 6-7 ώρες και να κάνεις προπόνηση τις μισές. Τις υπόλοιπες έπρεπε να κάνεις αποθεραπείες και τέτοια πράγματα. Στην Αμερική δεν θα μπορούσα να ζήσω. Μπορώ στην Κωνσταντινούπολη. Είναι μαγική πόλη. Δεν μου αρέσει η νοοτροπία της Αμερικής. Ίσως μόνο στην Καλιφόρνια.

Δεν πήγα για τα χρήματα, όσο για την εμπειρία. Δεν το μετάνιωσα, αλλά δεν θα το ξαναέκανα. Στην αρχή είχα μια δυσκολία του τι θα συναντήσω, απλώς ήμουν 21 ήταν η πρώτη μου φορά που πήγαινα στο εξωτερικό και ο πατέρας  μου λέει αν τα βρίσκεις δύσκολα το μοναδικό πράγμα που είναι, είναι μια πτήση δρόμος. Αυτό σου δίνει μεγάλη αισιοδοξία.

Με την μπάλα δεν το έχω καθόλου με τα κόλπα. Αλλά είμαι καλή στις ντρίπλες και στα σουτ. Δεν μετράω ούτε πόσα σουτ έχω βάλει, ούτε πόσους πόντους μετράω.

Έχω πάρα πολλές εμπειρίες και πολλές φιλίες, όταν φύγω από το μπάσκετ».