Και οι τυφλοί είδαν!

Άλλη μία μοναδική ανατροπή άγγιξε χθες, στο ΣΕΦ, Ολυμπιακός, κόντρα σε εχθρική διαιτησία, αλλά ηττήθηκε με ψηλά το κεφάλι. Έχασε μεν, αλλά το πάλεψε μέχρι το τέλος, δε. Με ψυχή και μαγκιά.

Πάντως, χρειάστηκε να γίνουν απίστευτα πράγματα για να χάσει ο Ολυμπιακός από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η... αλητεία ήταν άνευ προηγουμένου και η «σφαγή» ξεκάθαρη.

Θα ήταν ανούσιο να γράψουμε αναλυτικά τις φάσεις που «φωνάζει» ο Θρύλος. Οι αποφάσεις των διαιτητών ήταν απίστευτες και εκνεύρισαν σε μεγάλο βαθμό την ομάδα. Το ακόμα πιο... εκνευριστικό, όμως, ήταν ότι στα τελευταία λεπτά, όταν το παιχνίδι νόμιζαν ότι είχε κριθεί, έδωσαν σφυρίγματα στον Ολυμπιακό, για τα μάτια του κόσμου.

Φυσικά, δεν πρέπει να εστιάσουμε μόνο σε αυτό το θέμα. Ο Ολυμπιακός ήταν πάρα πολύ νευρικός, αγχωμένος και άστοχος στο πρώτο ημίχρονο. Στα τελευταία λεπτά, όμως, λίγο έλειψε να κάνει άλλη μία εκπληκτική ανατροπή. Δεν τα κατάφερε για 2-3 χαμένα ριμπάουντ, αλλά οι παίκτες κέρδισαν το χειροκρότημα του κόσμου.

Δεν πειράζει, τώρα γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να παίξουμε αρκετά καλύτερα την επόμενη φορά για να κερδίσουμε και τους 8...