Το πρώτο ευρωπαϊκό ταξίδι

Την περασμένη εβδομάδα έδωσαν το πρώτο ευρωπαϊκό ματς, όσον αφορά στο τμήμα μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου. Οι κοπέλες του Ολυμπιακού κόντραραν ως το τελευταίο σουτ της Γιακίν Ντόγκου Γιουνιβερσιτεσί, μια ομάδα που είναι από τα μεγάλα φαβορί για να κατακτήσει τον ευρωπαϊκό τίτλο. Και σήμερα έφτασε η ώρα για το πρώτο ευρωπαϊκό ταξίδι.

Το μεσημέρι της Τετάρτης οι «ερυθρόλευκες» αναχώρησαν για την Ουγγαρία και το Μίσκολτς, με ενδιάμεσο σταθμό την Κωνσταντινούπολη. Από εκεί Βουδαπέστη και εν συνεχεία οδικώς για το Μίσκολτς, καθώς δεν έχει κοντά κάποιο αεροδρόμιο. Όπως και να το κάνουμε, όμως, πρόκειται για μια ακόμα ιδιαίτερη ημέρα για τα κορίτσια του Θρύλου.

Το ταξίδι στην Ουγγαρία και ο στόχος για να φέρουν το «διπλό» και να πετύχουν την πρώτη τους ευρωπαϊκή νίκη στη διοργάνωση, που θα τις βάλει όχι μονάχα σε θέση ισχύος για την πρόκριση, αλλά και πάλι μέσα στο παιχνίδι για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο. Αλλά έχουμε καιρό μέχρι τότε. Προέχει η νίκη στην έδρα της Μίσκολτς και όλα τα άλλα θα έρθουν στην πορεία.