Υπόκλιση Χάινς σε Σπανούλη!

Με κολακευτικά λόγια για την αξία του Βασίλη Σπανούλη αναφέρθηκε ο Κάιλ Χάινς. Ο Αμερικανός σέντερ μίλησε στο Eurohoops και αποθέωσε τον αρχηγό του Ολυμπιακού, χαρακτηρίζοντάς τον στην ουσία έναν από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία.

«Είναι πολύ έξυπνος. Είναι δάσκαλος για όλους, αλλά κάθε μέρα μαθητής για τον εαυτό του και δεν σταματάει ποτέ να μαθαίνει πράγματα για να βελτιώνεται και να κάνει καλύτερη την ομάδα του. Είχε τραυματισμούς που του στοίχισαν, τώρα είναι υγιής και είναι μετρ στο να βρίσκει νέα κίνητρα. Αν μελετήσεις τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία, θα δεις πως ξέρουν να δημιουργούν συνεχώς κίνητρα. Όσα κι αν έχουν πετύχει στην καριέρα τους. Βάζουν συνέχεια νέες προκλήσεις και αισθάνονται πάντα... πεινασμένοι. Ε, τέτοιος είναι ο Σπανούλης», υποστήριξε ο Χάινς.

Για τη νέα επιστροφή του στον Πειραιά: «Ποτέ τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, δεν θα είναι μια μέρα ακόμα στη δουλειά. Όταν παίζω σε αυτό το γήπεδο, απέναντι σε φίλους και συμπαίκτες, πάντα νιώθω διαφορετικά. Θα είναι πάντα κάτι πολύ ιδιαίτερο να αγωνίζομαι στο ΣΕΦ! Στον Ολυμπιακό έχω περάσει κάποιες από τις καλύτερες στιγμές στη καριέρα μου και στη ζωή μου! Όμως, όταν παίζεις πάντα θες να κερδίζεις και να βοηθάς την ομάδα σου. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Θα σας δω όλους την Πέμπτη».