"Έτσι πετυχαίνεις μεγάλες νίκες" (video)

Χαμόγελα και τεράστια ικανοποίηση στις τάξεις των πρωταθλητών Ελλάδας για την τεράστια νίκη που σημείωσε ο Θρύλος μέσα στην «Fernando Buesa Arena». Με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να μοιράζει μπράβο στους παίκτες του και να τους συγχαίρει για την εκπληκτική εμφάνιση. Αλλά με δεδομένες τις συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις, περιθώρια για πανηγύρια δεν υπάρχουν εκτός από τη βραδιά μετά το ματς. Κάτι που τόνισε ο Έλληνας κόουτς στα αποδυτήρια.

Με τον τεχνικό των πρωταθλητών Ελλάδας να τονίζει στην ομιλία του προς τους «ερυθρόλευκους» ότι «Συγχαρητήρια σε όλους σας. Αξίζαμε να πάρουμε αυτή τη νίκη γιατί ήμασταν συνεπείς και σταθεροί, καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς. Παίζαμε δυναμικά και επιθετικά. Βελτιώσαμε την αμυντική μας λειτουργία στο δεύτερο ημίχρονο. Από τους 50 πόντους του πρώτου ημιχρόνου, στο δεύτερο δεχθήκαμε. Την κατεβάσαμε κατά 10 πόντους. Στην τελευταία περίοδο έβαλαν μόνο 16 πόντους κι εμείς νικήσαμε το δεκάλεπτο με επί μέρους σκορ 23-16. Στον καθένα από εσάς αξίζουν συγχαρητήρια. Ο καθένας σας έδωσε ό,τι καλύτερο μπορούσε για να φτάσουμε στη νίκη».

Με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να συμπληρώνει πως «Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να νικήσεις σε μεγάλα ματς και ειδικά εκτός έδρας. Ο καθένας να έρχεται, να είναι έτοιμος να αγωνιστεί και να δίνει τον καλύτερο του εαυτό, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Ήταν μια πάρα πολύ καλή νίκη, αλλά μπορούμε να βελτιωθούμε. Ειδικά στην άμυνα. Έχουμε δυνατότητες να παίξουμε καλύτερα από ό,τι στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη, αλλά το πρωτάθλημα συνεχίζεται. Χαρείτε απόψε για την πολύ σημαντική νίκη που πετύχαμε, γιατί από αύριο στρέφουμε την προσοχή μας στον επόμενο αγώνα, με τον Κολοσσό Ρόδου και εκείνους που ακολουθούν στην πορεία».