"Έχουμε την ταυτότητα της νικήτριας ομάδας"

Ο αρχηγός έβαλε την υπογραφή του σε αυτό το τεράστιο «διπλό» μέσα στην Βιτόρια. Ο Σπανούλης με τους 15 πόντους και τις 15 ασίστ! Πάντως, ο V-Span παραμένει ταπεινός. Κάτι που δείχνει πόσο τεράστιος παίκτης είναι.

Με τον κορυφαίο για τον Θρύλο να σχολιάζει μετά το ματς ότι «Είναι σημαντικό που νικήσαμε σε μια δύσκολη έδρα, όλοι ξέρουμε τι σημαίνει Βιτόρια! Αναγκαζόμαστε να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας σε ορισμένες περιπτώσεις. Έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης στην άμυνα, ενώ κοιτάμε να εκμεταλλευτούμε όλους τους παίκτες. Η ομάδα αυτή έχει την ταυτότητα του νικητή, μέσα και έξω από το γήπεδο και το δείχνουμε διαρκώς. Κάθε νίκη είναι σημαντική».

Με τον Kill Bill να συνεχίζει, αναφέροντας πως «Ο σκοπός του προπονητή είναι να παίρνει το 100% από κάθε παίκτη. Εμείς έχουμε μια ομάδα που είναι πάρα πολύ καλή στο ανοικτό γήπεδο και στο ενδιάμεσο. Εκεί που πρέπει να βελτιωθούμε στο «5 εναντίον 5», γιατί εκεί κρίνονται τα μεγάλα ματς. Πρέπει να βελτιωνόμαστε σιγά-σιγά και σε αυτό τον τομέα, γιατί έχουμε τεράστιες δυνατότητες».

Όσον αφορά στο ρεκόρ που έκανε με τις 15 ασίστ, ο ίδιος σχολίασε ότι «η δουλειά μου δεν είναι ούτε να σκοράρω, ούτε να πασάρω, αλλά να διαβάζω την αντίπαλη άμυνα. Άλλη φορά σκοράρω, άλλες φορές πασάρω. Έτσι είναι. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είμαι σωστός και αποδοτικός για την ομάδα μου».